Kære medlem i Fredensborg Sundhedscenter

Som du forhåbentlig har bemærket, har vi den seneste tid sendt tre nye træningsprogrammer ud, som ligger på følgende link til din disposition:

https://www.kiibee.dk/fredensborg-sundhedscenter/

Flere motionsvideoer, gode råd og opskifter følger. Disse programmer er designet til dig, der stadig er medlem af Fredensborg Sundhedscenter. Venner af sundhedscentret er velkomne til at træne med. Udmeldte og medlemmer i bero kan også træne med, men på et tidspunkt vil der kræves en kode. Indtil da – lad dig inspirere til bevægelse og sunde vaner.

Vi er bekymrede over, at mange ikke får brugt kroppen tilstrækkeligt i denne tid. Træningscentre og svømmehaller er lukkede og det er vanskeligt at bevare styrken og formen. Det medfører svagere muskler, svagere knogler og en dårligere kondition. Resultatet er et ringere immunforsvar. Kroppen bliver simpelthen dårligere til at klare sig gennem sygdom. Epidemiologiske studier viser, at aktive personer får færre luftvejsinfektioner årligt, end de personer, der ikke dyrker motion.

Lad os derfor nu, hjælpe dig til at få gang i både styrketræning og konditionstræning lige hjemme i din egen stue. Oplev derigennem, at du får ny energi, bedre humør og en krop, der fungerer igen. Bliv ikke forskrækket, hvis du bliver godt øm i kroppen de første par dage efter træning. Det viser, at du har gjort en god indsats. Brug i tillæg til programmerne, den smukke natur til gode ture i det fri. Det er godt for både sjæl og sind.

Så snart vi kan gøre det forsvarligt, åbner vi centeret for træning igen. Meget snart vil du også blive inviteret til træning i det fri. Glæd dig – det bliver både sjovt og effektivt.

Indtil dag – god træning derhjemme!

Venlig hilsen

Fredensborg Sundhedscenter