Professionel kostvejledning gives af autoriseret klinisk diætist, fysioterapeut og forfatter Berit Elkjær. Diætvejledningen er målrettet den individuelle klients problem og tager sigte på at opnå vedvarende forandringer i livet, med så få ændringer som muligt. Efter behov udarbejdes personlige kostplaner, hvor der tages udgangspunkt i den enkeltes dagligdag. Berit er en erfaren diætist både i forhold til børn, voksne og familieproblematikker. Hun har deltaget i Sundhedsstyrelsens projekt Fitkids, skrevet bogen “Æblekinder og kondisko – en forældreguide til sunde og glade børn”, samt medskribent på “Generation Cola” og har skrevet en række artikler i diverse blade.

Diætisten behandler overvægt, undervægt, forhøjet kolesterol, tarmproblemer og type 2 diabetes. Desuden rådgives om sunde kostvaner og sammenhængen mellem kost og fysisk aktivitet.
Berit er også en erfaren foredragsholder og har holdt en række foredrag rundt om i landet. Hun kan bookes for foredrag ved telefonisk henvendelse eller pr. mail.

Beskrivelse af ydelser:diætklinik, kostvejledning

1. Konsultation:

Individuel kostplan/kostvejledning
Måling af: Vægt, Fedtprocent, Taljemål, BMI

2. Konsultation:

Tilretning af kostplan
Rådgivning om motion
Måling som ovenfor

3. Opfølgning:

Måling som ovenfor
Kost/motionsrådgivning