I Fredensborg Sundhedscenter sætter vi pris på det sociale og de personlige relationer. Vores hold er små (typisk maks. 14 deltagere) og der er altid en god og hyggelig stemning samtidig med at undervisningen er af højeste kvalitet. Der er ingen aldersbegrænsninger på vore hold, men tempoet varierer, så hvis du er i tvivl, så spørg os og vi vil hjælpe dig med at finde det helt rigtige hold til dig.

Kig på beskrivelserne nedenfor og hvis du får lyst til at prøve et eller flere af vore hold, så ring på 48480276 og få et login til onlinebookingen. Holddeltagelse forudsætter, at du er medlem i Fredensborg Sundhedscenter.

Hold beskrivelse:

GLA:D

GLA:D er et svensk koncept med en kombination af træning og undervisning, der har vist flotte resultater for personer med begyndende eller udviklet artrose (slidgigt).

Se endvidere www.glaid.dk

Vi fysioterapeuter ser mange slidte knæ og hofter,og derfor har vi lavet et særligt projekt som hedder:

GLA:D – Godt Liv med Artrose i Danmark.

Tilbuddet er et 8 ugers forløb og består af et individuelt træningsprogram suppleret med undervisning og holdtræning.

Book en tid hos fysioterapeut Jeppe Vestergaard for en samtale og undersøgelse af dine knæ eller hofter.

Stram op
Vi laver intervaltræning af styrke og kredsløbstræning. Super effektivt. Alle kan være med!

HIIT – ny super effektiv træningsmetode
HIIT, High Intensity Interval Training er intervalbaseret højintensiv træning med videnskabelig dokumenteret effekt. Din puls er helt oppe og forbrændingen speedes op. Vi gør træningen sjov og øvelserne vil være funktionelle og nemme at følge, så DU kan være med i dit eget tempo. Vi har ekspertise på området og der vil være fokus på høj intensitet og god kvalitet. Der vil som princip være 20-30 sekunders hårdt arbejde med pauser imellem. På kun 30 min vil du garanteret få sved på panden og en effektiv omgang konditionstræning.

For at effektivisere træningen, er det en fordel at du selv varmer op inden.

Mave
Her har du en fantastisk mulighed for at få styrket mave, lænd og den såkaldte core-muskulatur. Maven strammes op, og med en stærk kropskerne dannes et ideelt grundlag for al styrketræning.

Ryghold
For dig, der i forvejen går til behandlinger hos en af vore fysioterapeuter. For dig, der har gener fra ryg, eller nakke, og for dig som ønsker at forebygge eventuelle problemer i ryggen. Træningen tager udgangspunkt i dit behov, under vejledning af fysioterapeut. Instruktør: Issam

Knæhold
Vi kører knæhold med forskellig sværhedsgrad alt efter dit behovInstruktør:

Parkinsson og Sclerose hold
Funktions og balancetræning specielt designet til parkinssonpatienterInstruktør: Anna, Issam og Kasper