Kom med på Pilateshold!

Fordelen ved at gå på et hold fast, en gang om ugen, er at man kan starte fra starten af, med at lære korrekt opspænding, vejrtækning og lære ens bækkenbund at kende. Man følger så en udvikling hvor der hver gang vil være fokus på noget forskelligt. Derfor vil disse hold også være oplagte til dem som ønsker at lære nogle pilatesøvelser at kende så man også kan træne hjemme. Instruktøren vil komme til at lære jer at kende og dermed bedre kunne hjælpe jer med lige præcis det I har brug for at have fokus på.

Pris medlemmer: 
8 gange 800 kr.

Pris ikke medlemmer:
8 gange 1000 kr.

Hvis du har henvisning og er medlem af “Danmark” kan du få det til en højest fordelagtig pris (spørg i receptionen).

Man skriver sig på det/de hold man vil gå på fast og betaler forud. Skulle underviseren være syg eller forhindret en af gangene rykkes sluttidspunktet så man er sikret 8 gange pilates.

Pilates som genoptræning

Mange gange behandler fysioterapeuten kun f.eks. knæet, hvis det er det skadede område. Men en fysioterapeut med baggrund i pilates vil se på hele kroppen, på holdning, vejrtrækning og bevægelighed samt kropskontrol, kropsbevidsthed, balance og flow. I øvelserne under rehabiliteringen, vil pilates fysioterapeuten derfor sørge for at komme hele kroppen rundt, fysioterapeuten vil undersøge hvorfor skaden er kommet og pilatesøvelserne vil gøre at de ikke kommer igen. Pilates bruges derfor som rehabilitering efter en skade korrigeret af en fysioterapeut, men også som forebyggende og vedligeholdende træning.

Pilates egner sig til alle patient-kategorier, da øvelserne kan pro- og regredieres efter behov. Derudover er øvelserne skånsomme for kroppen, man ser ikke de typiske overbelastningsskader ved pilates, da der ikke er hårde stød eller tunge vægte. Til gengæld er det effektiv, udfordrende træning som øger ens kropsbevidsthed, forbedrer ens holdning, øger ens lungekapacitet ved forbedret vejrtrækning, giver bedre bevægelighed samt kropskontrol og balance.